Concursul Național „Din Suflet de Creștin” 

Ediția a XII-a, 2023

 

Școala Gimnazială „Ion Ghica” Iasi vă invită să participați la concursul Concursul NaţionalDin suflet de creștin”, ediția a XII-a.

Concursul se organizează eşalonat şi cuprinde următoarele etape:

- etapa pe unitatea de învățământ, club/palat al copiilor şi elevilor sau parohie;

- etapa județeană/pe municipiul București;

- etapa națională – 28 mai 2023.

 Etapa pe unitate de învăţământ/club/palat al copiilor şi elevilor sau parohie se desfăşoară până la sfârşitul lunii aprilie şi este organizată de directorul unităţii/instituţiei de învăţământ/parohie.

 La etapa judeţeană/pe municipiul Bucureşti participă soliștii/corurile reprezentative ale școlilor/parohiilor. În vederea stabilirii ierarhiei la nivel județean, vă invităm să trimiteți înregistrarea interpretărilor în format digital audio-video în perioada 24 – 28 aprilie 2023 la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu respectarea regulamentului.

Etapa naţională se organizează cu soliștii/corurile clasate pe locurile I la etapa
județeană, la fiecare secțiune și categorie de vârstă.

 Grup țintă: elevi din Palate şi Cluburi ale Copiilor, cluburi private, elevi din școli de masă sau școli speciale, din clasele pregătitoare – a XII-a; elevi ce fac parte din Coruri de parohii (pregătitoare –a XII-a).

 Elevii din clasele pregătitoare - a XII-a (școli), precum și pregătitoare -XII (parohii) pot participa în cadrul următoarelor secțiuni:

a) solişti; 

b) formaţii (coruri, grupuri vocale) - din școli și coruri de parohii;

Repertoriul: 1 cântec religios, interpretat pe o voce, două sau mai multe voci (la alegere). Participanţii se vor prezenta în concurs cu orice cântec religios – ortodox sau patriotic cu conținut religios.

 Regăsiți mai jos regulamentul8 și fișa de înscriere a elevilor.

 Vă așteptam cu drag!

 Regulament Din suflet de crestin etapa județeană Regulament concurs nat Din suflet de crestin 2023 vizat

 

Invitatie 16 feb 2018 text

Our website is protected by DMC Firewall!