Proiecte naționale

Proiectul național ,,ABC-ul emoțiilor”

 

  Ȋn anul școlar 2018-2019, ȋn Școala Gimnazialã ,,Ion Ghica”, Iași, a fost implementat Proiectul național ,,ABC-ul emoțiilor”, susținut de Ministerul Afacerilor Interne, Agenția Naționalã Antidrog.

  Pentru implementarea proiectului, cadrele didactice din școala noastrã au primit ȋndrumare și control din partea doamnei psiholog Mihaela Ciobanu – coordonator din cadrul Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog, Iași.

  Proiectul a fost aplicat la clasa I B - prof. ȋnv. primar Bârsanu Elena, clasa IC - prof. ȋnv. primar Apopei Mãdãlina, clasa a II-a B - prof. ȋnv. primar Rotaru Dana-Luciana, casa a III-a C - prof. ȋnv. primar Radu Elena.

  Acesta este un proiect de formare și consolidare a abilitãților emoționale cu rol de factori de protecție ȋn prevenirea consumului de droguri, punând accent pe: conștientizarea de sine, abilitãți de comunicare asertivã, gestionarea emoțiilor negative, abilitatea de a face fațã presiunii grupului și de adoptare a deciziilor pentru o dezvoltare sãnãtoasã.

  Proiectul este centrat pe dezvoltarea a cinci competențe cheie:

1. Autocunoaștere;

2. Stãpânirea de sine;

3. Conștiința socialã;

4. Abilitatea de a lua decizii responsabile;

5. Gestionarea relațiilor interpersonale.

  Putem spune cã activitãțile au fost foarte bine pregãtite de cãtre cadrele didactice, au fost atractive, iar elevii au participat cu mult interes.

 

Responsabil, Prof. ȋnv. primar Radu Elena

 

 

 

 

 

 

   Ediția a X-a, 2019

 

   Ediția a IX-a, 2018

Poster Centenarul Marii Uniri 2018  Invitatie 16 feb 2018  Poster 2018 Marea Unire Centenar 

 

 

 

Afis Proiect Din Suflet de Crestin 2018.resized

 

Invitatie 16 feb 2018 text

Our website is protected by DMC Firewall!