Programul național pilot de tipul „Școala după școală”

  Școala Gimnazială „Ion Ghica” Iași vă aduce la cunoștință oportunitățile oferite prin Programul național pilot de tipul „Școala după școală”, conform Ordinului nr. 3300 din 19.02.2021, privind aprobarea normelor metodologice de aplicare a Programului național pilot de tipul „Școala după școală”, pentru elevii până la clasa a VIII-a inclusiv.
  Scopul principal al Programului național pilot de tipul „Școala după școală” este organizarea în școlile cu învățământ primar și gimnazial, de activități remediale, în vederea acordării de sprijin elevilor pentru formarea competențelor specifice, sporirea șanselor de succes școlar și de acces la niveluri superioare de educație și diminuarea riscului de părăsire timpurie a școlii.
  Cererile se vor depune în perioada 25 februarie 2021 - 3 martie 2021 la sediul Școlii Gimnaziale „Ion Ghica” Iași sau vor fi trimise pe e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
  Anexăm modelul de cerere și normele metodologice, conform Ordinului 3300 din 19.02.2021, privind aprobarea normelor metodologice de aplicare a Programului național pilot de tipul „Școala după școală”, pentru elevii până la clasa a VIII-a inclusiv.

SCRISOARE CĂTRE PĂRINȚI

NORME METODOLOGICE DIN 19 FEBRUARIE 2021 DE APLICARE A PLANULUI NAȚIONAL PILOT „ȘCOALA DUPĂ ȘCOALĂ”

CERERE PĂRINȚI PENTRU ÎNSCRIEREA ELEVILOR ÎN PROGRAM

Our website is protected by DMC Firewall!